42 tisíc čtenářů

04.04.2018 01:37

 

Aktuálně :

 

42 057  čtenářů

 

Z  D  R  A  V  Í  M

 

v tuto  chvíli  on-line

 

své čtenáře  !!!!!!!!!!!

 

4.4. =  23 čtenářů

 

Díky v 01 : 29 hodin.

 

(Pojďte  už  také  spát ! ,to

 

pro noční čtenáře)

 

Co,přátelé a moji milí vážení čtenáři,dodat? Pro srovnání údaj ze 7.3.2018,kdy jsem dostal " zákaz " psát kriticky o Divadle na Vinohradech kvůli střetu zájmů. 

Myslel jsem si,že po tom 8.březnu - po MDŽ,že již snad nebudou tolik přibývat moji čtenáři,když přestanu úplně psát o našem Divadle na Vinohradech. Přestanu svými stránkami lidi zajímat. Věnuji se i dál širokému spektru naší KULTURY,rozšířím pravidelné kulturní infrmace i o takové osobnosti,jakými jsou zcela určitě moji přátelé Václav Hudeček,Jaroslav Svěcený,Hana Lounová,Kateřina Dostálová,bratři Ondřej a Jiří Suchý,atd. Těšte se spolu se mnou i na další novinky na mém webu. Teď jen chci s potěšením i skromnou hrdostí zdůraznit,že mezi 8. březnem až 4. dubnem 2018 přibylo

 

         2 342 čtenářů                 

 

protože i opakující se čtenář je potenciálním novým čtenářem v tom,že se mu obsah mých stránek líbí a vrací se k nim. Moc a moc Vám všem za Vaši přízeň děkuji. 

Je 02.:10 hod,VIZ fotky od počítače ..... Miluji ten vzájemný kontakt s Vámi,Vaše noční telefonáty,Vaše maily,vzkazy přes dotazník webu,SMSky,jsme tak SPOLU a někdy i " mezi řádky " proti všem (A.Jirásek - Proti všem),tedy proti " všemu nedobrému,které nesmím kritizovat " v DnV. S prominutím,principále.