Narozeniny Tomáše Töpfera 2018

10.01.2018 13:10

Rok se sešel s rokem a opět má náš ředitel Divadla na Vinohradech Tomáš Töpfer NAROZENINY. Připoměl mi to dnes i Facebook a tak jsem opakovaně jako vzpomínku i připomenutí " pustil " na jeho ZEĎ blahopřání psané před právě rokem ..... VIZ jeho titulek :

10.01.2016 13:33

!!! tedy před rokem !!!

Panu řediteli s láskou

 
Tomáš Töpfer (* 10. ledna 1951 Praha) je český herec, režisér, podnikatel, scenárista, vysokoškolský divadelní pedagog, divadelní ředitel a politik.
 
Vyhledejte si,prosím,pane řediteli,milý vinohradský Tomáši,pokud chcete,můj příspěvek před rokem tady na webu v jeho VYHLEDAVAČI. Znovu opakuji přání všeho dobrého k Vašim dalším - letošním - narozeninám,hlavně hodně zdraví. Probíhají teď kolem mne 2 události v souvislosti s Vámi jako ředitelem DnV,o nichž dobře víte. Mimořádná událost ve vrátnici s balíkem - nebalíkem a pondělní předprodej - nepředprodej na březen. Bylo mi mj. i řečeno,ať Vás " klidně nemám rád ",ale .... Zásadní omyl !!!Stále Vás mám rád,obdivuji Vás v mnoha směrech,hlavně jako umělce,i když sporných témat,třeba tato dvě,je habaděj. To v žádném případě však neznamená moji neúctu k Vám nebo odmítání slušné spolupráce. V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ. !!! To je ideální stav budoucnosti jen v očích mých nečtenářů a Vašich donašečů. Na rovinu řečeno. Už jsem holt takový " rebel ". Takže opravdu VŠECHNO NEJ,NEJ.
Také jsem " zvolil " svoji mladší fotku .....
Váš Jan Veselý z vrátnice Divadla na Vinohradech.