Zase " ponocuji "

16.05.2018 21:41

Sleduji ve 21.45 hod počitadlo mého webu........

Dnes 308 zatím čtenářů......

Díval jsem se dnes při jiné práci u stolu doma na film " Dým bramborové natě ". Nádherný film a dám ho dnes na týden do webového KINA. V hlavní roli lékaře Rudolf Hrušínský. Moc toho ve filmu nenamluví,vše hraje mlčky,beze slov,pouhými pohledy a mimikou tváe. Něco úžasného kdysi při premieře i teď po mnoha letech. Kdo ze současných herců by tohle a takhle dokázal? Anž bych nad tím déle přemýšlel : NKDO. 

Tomáš Töpfer ve svém pravidelném sloupku květnových Divadelních novin se zamýšlí nad přáními diváků se v divadle " bavit ". Také o tom přemýšlím a napíšu zvlášť glosu. To si zase asi - určitě - naběhnu .....

Tak jsem slyšel opět tento týden " zaručenou zprávu ",že nás příští rok z divadla všechny vyhodí a prý co budu pak dělat a co s mými webovými stránkami. Nu,především je tento drb otázkou pro vedení divadla,protože tyto drby vznikají tím,že s námi o budoucnosti před a během plánované rekonstrukce vedení divadla vůbec nekomunikuje. To za a,b,c,d,e,f,g,h,ch,i,j,k,l,m,n,o,p,q,r,s,t,u,v !!!! A za " z ",nechci tady a teď překročit domluvenou HRANICI s Janem Vedrlaem,že opravdu nebudu vůbec psát kriticky o Divadle na Vinohradech. Takže si o všem myslím své,jen k mé další případné práci a k mým webovým stránkám : nebojte se,možná všechny překvapím. Možná ..... Ale teď jdu ve 22.27 dál editovat své texty,dnes dlouho i po půlnoci. 

A dnes 17.5. za hodinu 17 čtenářů,oni si čtou a já klofu do klávesnice texty.